MENDO PËR SHËNDETIN TËND

NATYROPATIA STUDIO  e hapur në Tiranë nga natyropat ARBEN GJONI për më shumë se tre vjet ka kryer mbi 4000 vizita natyropatike në qytetarë të rinj, të vjetër, fëmijë, sportivë, të të dy gjinive. U ka ardhur në ndihmë atyre me teknika natyrore për mirëqenien psikofizike si dhe në kurimin e disa sëmundjeve nëpërmjet përdorimit të ushqimit dhe integratorëve ushqimorë.

TELEFONONI  NË +355 68 65 017 83

 

Ejani në NATYROPATIA STUDIO, rruga “ MARTIN CAMAJ” pranë maternitetit “KOÇO GLIOZHENI”, ose më kontaktoni nëpërmjet e-mail, do t’ju përgjigjem personalisht.

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga Natyropatia.al - Natyropat Arben Gjoni |

ADMIN